Posted on: december 11, 2021 Posted by: set Comments: 0

3 REDENEN WAAROM JE EEN KOFFER NIET MET EEN FILM MOET INPAKKEN

De service van het verpakken van een koffer in een film is erg populair voor een lange tijd. Trouwens, de grootste fans van cocons uit de film zijn Russische toeristen. In sommige hotels in het buitenland is het vaak mogelijk om meerdere mensen te betrappen die zich voorbereiden op Vertrek, die in de lobby van het hotel zelf een koffer beginnen in te pakken, terwijl ze helse geluiden maken met plakband. Maar waarom is film niet het beste idee? Daar zullen we het over hebben.

Je zult het niet kunnen openen.

Natuurlijk, na ontvangst van de bagage, kunt u alles doen met de koffer. Maar wat te doen als je je herinnert dat het belangrijkste alleen in de koffer zit? Vaak is er heel weinig tijd over voordat de bagage wordt overhandigd, dus het kan problematisch zijn om de film te verwijderen en vervolgens weer in te pakken. Bovendien, als het luchthavenpersoneel vraagt om de koffer te openen, zal de film een groot probleem creëren, vanwege jou kan er een grote wachtrij ontstaan, en ontevredenheid op de luchthaven wordt meestal door niemand verstoord.

Waar is mijn koffer?

Er kan een situatie zijn wanneer je gewoon de koffer niet herkent op de tape. Als de passagiersstroom te groot is en er heel veel bagage is, is er een kans om meer tijd en zenuwen te besteden aan het zoeken naar uw koffer. En andere passagiers in een haast kunnen verwarren hun evenzo “versierde” koffer met de jouwe, waarom uw extra zorgen en het achtervolgen van een onoplettende passagier op een onbekende luchthaven?

Slechte bescherming

Ondanks de dichtheid waarmee de film rond de bagage wikkelt, moet u geen serieuze bescherming verwachten. Natuurlijk zal een dichte laag bepaalde moeilijkheden creëren voor dieven en degenen die graag in andermans tassen kijken, maar na een sterke klap of een val van een hoogte kan de koffer ernstig lijden – barst of kleine details verliezen, zelfs onder de film.

Categories:

Leave a Comment