Posted on: december 11, 2021 Posted by: set Comments: 0

4.0 TEN GUNSTE VAN BRITNEY: KEERPUNTEN IN HET LEVEN VAN EEN POPPRINSES

Vandaag viert de popster haar 40e verjaardag en voor het eerst in 13 jaar kon de artiest zelf beslissen hoe ze zo ‘ n belangrijke datum zou vieren. Dit jaar stond de ster in de schijnwerpers van de hele wereld — iedereen kwam erachter wat er de afgelopen jaren echt met Spears is gebeurd. Op deze dag besloten we te onthouden welke momenten in het leven van de ster cruciaal werden.

Uit elkaar gaan met Justin Timberlake

Spears eerste belangrijke relatie werd het eigendom van de hele wereld. Natuurlijk, de gekozen kunstenaar was niet minder populair Justin Timberlake, die in de vroege noughties werd beschouwd als bijna de Michael Jackson van de nieuwe generatie. De romantiek van de twee sterren was ongelooflijk mooi, en Justin en Britney beleden hun liefde aan elkaar in interviews, woonden de belangrijkste muzikale evenementen en filmpremières. Ze leken elkaar te hebben gevonden – mooi, jong, succesvol, verliefd. Echter, de relatie in het volle zicht van de hele wereld is niet geslaagd voor de tand des tijds, ruzies begonnen in het paar, die de breuk veroorzaakt. Fans van de twee artiesten konden lange tijd niet accepteren dat Britney en Justin een persoonlijk leven apart van elkaar opbouwen.

Verhoogde druk

Zelfs tijdens de relatie met Timberlake begon Spears haar imago te veranderen. Van een schattig schoolmeisje meisje, Brit veranderd in een verleidelijk en zelfverzekerd meisje. Het nieuwe gedurfde beeld van de ster was niet naar ieders smaak. Als eerder de pers bewonderde de jonge “droom van Amerika”, nu meer en meer publicaties en TV-programma ‘ s begonnen te bekritiseren Spears. De concertvoorstellingen van de kunstenaar en haar persoonlijke leven kwamen onder een spervuur van kritiek — iedereen was geïnteresseerd in Spears’ status. Op dit moment, de ster geconfronteerd met druk van de media en paparazzi intimidatie voor de eerste keer, het meisje was niet langer geamuseerd door de bijwerkingen van wereldfaam. Als reactie op de druk bracht Spears het nummer Overprotected uit, en dit is niet de laatste keer dat wat er gebeurt in haar werk wordt weerspiegeld.

Kevin en de kinderen

In 2004 trouwde Britney plotseling. Bovendien kwamen de gasten die Britney uitnodigde voor het feest er ter plekke achter dat ze eigenlijk waren uitgenodigd voor de bruiloft. Niet alleen vrienden, maar ook Spears familie wist niets. De zanger werd gekozen door danser Kevin Federline. Britney zelf deed hem een aanbod en, natuurlijk, hij kon niet weigeren. Op dat moment, Britney ‘ s naam had nog veel gewicht in de industrie en had niets te maken met schandalen. Met de hulp van zijn vrouw, Federline gemakkelijk opgenomen een album en probeerde een promotiecampagne te houden, maar om vele redenen, hij faalde om promotie te krijgen. Voor de hele wereld was hij nog steeds de “echtgenoot van een superster.”In 2005, Britney werd een moeder voor de eerste keer, en een jaar later de tweede zoon van de actrice werd geboren. Volgens Spears, Kevin gewoon verdwenen uit haar leven, wanhopig proberen om zijn carrière te ontwikkelen. Op een gegeven moment, Britney werd moe van alles en ze vroeg voor echtscheiding.

Zenuwinzinking

De scheiding bleek moeilijker te zijn dan het de ster eerder leek. Paparazzi hadden 24 uur per dag dienst bij Britney ‘ s huis. Toen de actrice naar de advocaat ging, cirkelden helikopters over het kantoor. Spanning, verschillende geboortes op rij, een onderbreking in haar carrière en een scheiding hebben de emotionele toestand van Brit ernstig aangetast. Om de spanning te verlichten, de ster in het gezelschap van Paris Hilton en Lindsay Lohan werd een vaste klant in Los Angeles nachtclubs. Legendarische foto ‘ s van Spears, Hilton en Lohan vlogen over de hele wereld, maar Britney kon het niet meer schelen. De rechter die de scheiding van de ster uitvoerde, was echter van mening dat een dergelijke levensstijl de jonge kinderen van de actrice kon schaden, de laatste druppel was de weigering van Spears om de kinderen aan haar ex-man te geven tijdens haar volgende ontmoeting met haar zonen. De kinderen bleven bij Federline wonen en de actrice ging naar een afkickkliniek voor verplichte behandeling.

Voogdij

Interessant, ondanks de moeilijkheden in haar persoonlijke leven, Britney heeft uitgebracht, misschien wel, een van haar beste albums, die vandaag is uitgegroeid tot bijna een cult. Tegelijkertijd werd de pers zich ervan bewust dat de ster onder voogdij stond. De man die de controle over haar leven nam was Spears ‘ vader Jamie. 13 jaar lang besloot de vader absoluut alles voor de wereldster-het kwam tot het punt dat Britney verboden was om een manicure te doen en een dokter te bezoeken zonder medeweten van Jamie Spears. Zoals bleek tijdens het recente onderzoek, nam de ster niet vrijwillig vrij zware giftige medicijnen, die ze met toestemming van haar vader door een arts had voorgeschreven. Fans merkten dat er iets mis was toen de zangeres vreemde foto ’s en video’ s op haar Instagram-account begon te plaatsen. Het publiek lanceerde een echte flash mob “Free Britney”, die uiteindelijk leidde tot ernstige verschuivingen — Britney werd eindelijk gehoord. De publiciteit trok publieke organisaties en speciale diensten aan Spears’ zaak. Spears huurde haar eigen advocaat, die ervoor zorgde dat de voogdij kwestie werd herzien. Aan het einde van dit jaar verwijderde de rechtbank de voogdij van de star, maar nu is Britney van plan om haar hele familie voor het gerecht te brengen — vader, moeder, zus en iedereen die al vele jaren zwijgt.

Een nieuw leven

In 2016 was er een mijlpaal voor de kunstenaar — op de set van de video Britney met een jonge acteur en model Sam Asgari. De man is veel jonger dan de zanger, maar dit weerhield hem er niet van om het hart van de popprinses te winnen. Het echtpaar is nog steeds samen en plant binnenkort een bruiloft. Vandaag plaatste de kunstenaar een bericht waarin ze meldde dat ze naar het buitenland was gevlogen om haar verjaardag te vieren. Naast haar is alleen Sam, hoewel, volgens de ster, ze zou het niet erg om weer een moeder. Misschien is nu de meest vredige periode aller tijden gekomen in het leven van de kunstenaar.

Categories:

Leave a Comment