Posted on: december 11, 2021 Posted by: set Comments: 0

4 MOGELIJKE GEVOLGEN VAN LANGDURIGE ONTHOUDING

Volgens de statistieken komen problemen met het vinden van partners het vaakst voor bij inwoners van megasteden, en er is hier niets verrassends, omdat het hectische ritme van het leven gewoon niet de kracht overlaat voor extra werk in de vorm van het zoeken naar romantische en seksuele relaties. Vanaf hier zien we een grote stroom van cliënten van seksuologen, psychologen en andere specialisten die de problemen zullen begrijpen die zijn ontstaan tegen de achtergrond van een lange afwezigheid van het seksuele leven van hun patiënt. We besloten om over deze problemen te praten.

Overgewicht

Bij afwezigheid van seks voor een lange tijd, moet een vrouw in ieder geval worden ontslagen, terwijl manieren om spanning te verlichten niet altijd nuttig zijn voor het lichaam. Heel vaak, stress die geen tijd heeft gehad om te worden verlicht door seks of fysieke activiteit gewoon vast komt te zitten. Als dit gedrag de norm wordt, is gewichtstoename een kwestie van tijd. Mannen slagen er nog steeds in om veel gemakkelijker van de “gastronomische naald” af te komen, wat niet gezegd kan worden over vrouwen. Op zoek naar manieren om het volume serotonine te verhogen, kan een vrouw vergeten dat zelfs een heerlijke puff per dag haar ideale figuur heel snel zal vernietigen.

Zelf-twijfel

Wat psychische problemen betreft, klagen mensen die niet kunnen bogen op een regelmatig seksleven meestal over een afname van het gevoel van eigenwaarde. Bovendien is het probleem altijd in de omgeving, die druk begint te zetten als het niet ziet een permanente partner naast ons. Het kan zowel naaste mensen als vrienden zijn die niet helemaal begrijpen wat een destructief effect ze hebben door gewoon uit te spreken over je seksleven, waaraan ze zelf niets te doen hebben. Samen met onzekerheid komt extra stress en angst ontwikkelt, in een dergelijke omgeving is het niet gemakkelijk om een intiem leven zo veel mogelijk vast te stellen.

Ongemak verschijnt

Stagnatie in het seksuele leven beïnvloedt de fysiologie op een bepaalde manier. Dus, een langdurige afwezigheid van seks kan leiden tot het feit dat zodra u een geschikte partner vindt, kunt u problemen hebben tijdens het proces zelf, omdat het lichaam niet gewend is geraakt aan een dergelijke behandeling en in het begin kunt u ongemak en zelfs pijn voelen. Veel vrouwen haasten zich om een specialist te zien, in de overtuiging dat het allemaal over het ontwikkelen van ziekten gaat, hoewel het in feite alleen de moeite waard is om enige tijd te wachten totdat je lichaam weer een actieve seksuele modus ingaat, dan zal het ongemak uit je leven verdwijnen.

Problemen met een partner

Bewuste onthouding wordt niet altijd verwelkomd door partners. Heel vaak vallen seksuele ritmes gewoon niet samen, en als je naast deze, gewoon intimiteit met een partner enige tijd weigert zonder de redenen uit te leggen, kunnen er vrij ernstige conflicten ontstaan in het paar tot het uiteenvallen van de relatie.

Categories:

Leave a Comment