Posted on: april 11, 2022 Posted by: set Comments: 0

5 SOORTEN PONY DIE HET PROBEREN WAARD ZIJN DEZE ZOMER

Hoe verander je de stijl als je je haar niet wilt bederven door te kleuren en je kapsel drastisch te veranderen? Stylisten suggereren experimenteren met pony deze zomer. Het belangrijkste is om te beginnen met de conditie en dichtheid van het haar. We hebben de meest relevante opties verzameld die je niet alleen voor jezelf kunt overwegen, maar ook een vriend kunt adviseren.

Rechte pony

Pony in dit formaat zal waarschijnlijk nooit uit de mode. Als u niet weet welke pony af te snijden, kunt u stoppen bij deze optie, vooral rechte pony gaan goed met bijna elk kapsel, vooral met kort haar of schouderlengte. Trouwens, voor meisjes met “babygezicht” worden dergelijke pony ‘ s gewoon aanbevolen door stylisten.

Schuine pony

Deze optie kan worden getest voor meisjes die willen experimenteren met asymmetrische kapsels. Een langwerpige knal aan de ene kant helpt om gelaatstrekken te verzachten en balanceert iets te actieve delen van het gezicht, bijvoorbeeld een brede neus of een te zware onderkaak. Als je lang haar hebt, zal een dergelijke pony gewoon de perfecte optie zijn.

“Gordijn”

Een variant van een langwerpige knal, maar in dit geval verdeel je het haar in twee delen, waardoor je “gordijnen” uit het haar krijgt. Lange strengen van het gezicht zullen er goed uitzien als je besluit om een hoog kapsel te doen of gewoon je haar in een onzorgvuldig broodje. Voor een meer glamoureuze effect, draai de uiteinden van de blinds.

Pony als onderdeel van een knipbeurt

We hebben het over pony, die is opgenomen in de “cascade”. In feite is dit geen aparte knal, maar een deel van een kapsel. De stylist bouwt de vorm van het kapsel en de kortste laag van de “cascade” valt op de pony. Laat de multi-layered kapsels vandaag een soort van “Hallo” van de nul zijn, de” cascade ” in zijn variaties laat nog steeds niet de toppen van de meest populaire kapsels, laat het een aantal veranderingen in vorm vandaag hebben ondergaan.

Ragged Pony

Een andere populaire optie van pony, die het meest geschikt is voor meisjes met dun haar. Ook moet gescheurde pony worden overwogen voor vrouwen met lang haar die geen volume hebben op de achterkant van het hoofd en de voorkant van het hoofd. Het enige punt dat belangrijk is om te onthouden voor alle eigenaren van een dergelijke pony is dat ze het dagelijks moeten wassen, en het wordt ten zeerste afgeraden om stylingproducten op een dergelijke pony te gebruiken.

Categories:

Leave a Comment