Posted on: december 11, 2021 Posted by: set Comments: 0

5 STIJLVOLLE AFBEELDINGEN: WELKE JURK OM TE KIEZEN OP OUDEJAARSAVOND

De pandemie Nieuwjaar kan beperkingen opleggen aan grote feesten, maar hoe sterker de verboden, hoe meer flitsende outfits je wilt verbergen in en verwoed onderdompelen jezelf in de vreugdevolle sfeer van hoop voor een gelukkige toekomst binnenkort. Want daarom houden we het meest van deze vakantie, toch?

Wat te dragen op de belangrijkste nacht van het jaar? Maria Pogrebnyak, een blogger, oprichter van het kledingmerk en producent van Tiktok House, deelt haar observaties over trends en tips om het jaar 2022 te ontmoeten.

1. Schijnen. Ja, hier kun je meteen hetzelfde liedje zingen en een jurk met pailletten, steentjes of pailletten uit de garderobe halen. Over het algemeen is alles wat prachtig zal glinsteren tegen de achtergrond van vuurwerk en weerspiegeld wordt in champagneglazen relevanter dan ooit. Deze optie is perfect voor degenen die moe zijn van de pyjama van het dagelijks leven en willen eindelijk schitteren.

2. Verrassing. Als je niet klaar bent om af te wijken van de principes van het minimalisme, zelfs omwille van oudejaarsavond, is je trend asymmetrie. Jurken met een mouw, met verschillende lengtes, een combinatie van verschillende vormen en andere varianten van asymmetrie vastklampen niet met schittering, maar met ongewone. Een dame met een karakter kan zich zo ‘ n outfit veroorloven — ze zien er meestal streng uit, maar erg indrukwekkend.

3. Overtreffen. Als je altijd al hield van de bohemian levensstijl en verfijnde dames uit de wereld van de Great Gatsby, is het tijd om aandacht te besteden aan veren. Couture collecties van vele merken hebben dit element in hun outfits geïntroduceerd. Echter, het betekent iets anders voor iedereen. Jurken met veren kunnen symboliseren vrijheid en optimisme, lichtheid, hint op de excentriciteit van de gastvrouw, belichamen een romantische aard – het hangt allemaal af van de combinatie van details, lengte, kleur en de algemene stemming vastgelegd door het merk in het product.

4. Prikkelen. Wat een woord, maar het beschrijft het best de trend voor diepe decolleté, spleten, evenals krullende uitsparingen aan de zijkanten van jurken, pakken en jumpsuits. Dit laatste ziet er erg modern uit, zelfs een beetje futuristisch. Ondanks het feit dat het er over het algemeen bescheiden uitziet, zijn de krullende gaten aan de zijkanten een hoogtepunt dat pikant en verleidelijk aan het beeld toevoegt. Nou, Jurken met diepe halslijn gaan niet alleen over de hals. De open rug ziet er altijd zo extravagant mogelijk uit als je klaar bent voor zulke stoere outfits.

5. Overloop. En niet van een fles naar een glas. We hebben het over populaire materialen die de catwalks gevangen – satijn en fluweel. Uw New Year ‘ s jurk kan veilig doen zonder strass en uitsparingen als het is gemaakt van deze stoffen. Fuchsia satijn, smaragd of zelfs neon fluweel-je schittert niet minder, je figuur wordt prachtig benadrukt, je bent het middelpunt van de aandacht.

Al deze trends kunnen perfect met elkaar worden gecombineerd. En aan het einde van dit jaar, zal niemand zijn tong wenden om iemand te beschuldigen van overdreven en pretentieus te zijn. Nu is het tijd om niet bang te zijn om het te overdrijven, want iedereen wil een vakantie tot het maximum en zonder beperkingen. Misschien zal onze moed op oudejaarsavond wijzen op de bereidheid van het komende jaar voor verandering?

Categories:

Leave a Comment