Posted on: december 11, 2021 Posted by: set Comments: 0

5 TECHNIEKEN DIE JE VISUEEL GROTER ZAL MAKEN

Een van de grootste problemen van veel vrouwen is het creëren van beelden die visueel een paar centimeter kunnen “stelen”, en dit zal heel merkbaar zijn. Dus hoe maak je geen grote fout door een andere “boog”te maken? We zullen je een paar Life hacks vertellen.

Win-win monochroom

Alle stylisten weten over deze kleine truc – monochrome “bogen” visueel rekken en hoogte te verhogen. Bovendien is monochroom ongelooflijk populair geweest in de laatste twee seizoenen, je kunt veilig totale looks creëren in alle varianten, maar we raden nog steeds aan aandacht te besteden aan klassieke kleuren, bijvoorbeeld zwart, wit of beige. Bovendien raden stylisten aan om meerlaagse afbeeldingen te maken van dichte stoffen die hun vorm goed vasthouden.

Hoge pasvorm

De trend van de afgelopen jaren is jeans en broeken met een hoge pasvorm. Wat vooral aangenaam is, zijn dergelijke modellen geschikt voor bijna iedereen. Het strakke bovenste deel van de broek zal perfect verbergen alle gebreken van de figuur, is het alleen belangrijk om geen fout te maken met het materiaal. Tegelijkertijd maakt het helemaal niet uit hoe lang de jeans of broek zelf zal zijn, maar stylisten raden aan om iets kortere modellen te kiezen om geen onnodige dissonantie te creëren. Het is ook de moeite waard om voorzichtig te zijn met te smalle modellen — ze zullen zich richten op probleemgebieden onder de taille en zullen op geen enkele manier helpen om de figuur visueel uit te rekken.

Wees voorzichtig met je schoenen.

Zoals je misschien al geraden hebt, is het heel moeilijk om een elegant silhouet zonder hakken te maken. Maar dit betekent helemaal niet dat je moet rennen voor stiletto-pompen, hoewel ze ook in de kast moeten staan. Probeer uit te kijken voor schoenen met een vierkante of zachte ronde neus. Geef ook accentkleuren op als je niet kunt bogen op ongelooflijk lange benen. Een win—win optie is naakt. Trouwens, populaire modellen van zware schoenen met veters zullen ook de benen “afsnijden” en een paar centimeter “stelen”.

Het kiezen van de juiste rok

De ideale optie voor dag-en avondtochten is een kokerrok. Een goed gekozen model kan wonderen doen, waardoor je groter en aantrekkelijker in de ogen van mannen. Een aangenaam moment zal de veelzijdigheid van dit ding zijn, omdat dit model rustig “opschieten” met zowel blouses als tops.

Meer lichtaccenten

Natuurlijk zijn monochrome beelden mooi, maar je kunt verschillende klassieke tinten tegelijk mengen, het belangrijkste is om het beeld niet te overladen met donkere kleuren. Stylisten raden het maken van accenten in” bogen ” van licht dingen. Een blouse of T-shirt van een lichte tint zal bijvoorbeeld een harmonieuze samenstelling creëren met een donkere broek met een hoge taille en het onderste deel kan in elke kleur worden gekozen. Er is een belangrijke opmerking — donkere dingen moeten meestal worden bedekt met lichte degenen, alleen in dit geval zul je in staat zijn om “uit te strekken”.

Categories:

Leave a Comment