Posted on: januari 2, 2022 Posted by: set Comments: 0

ARTEM MICHALKOV HEEFT EEN CORONAVIRUS GEHAD: “ZIJ DIE ERNSTIG ZIEK WAREN ZULLEN ME BEGRIJPEN”

Artem Michalkov verscheen praktisch niet op sociale evenementen gedurende het jaar. Het bleek dat daar een goede reden voor was: de acteur werd ziek met het coronavirus. Nikita Mikhalkov ‘ s zoon had bijna een jaar nodig om te herstellen.

“Ik was erg ziek, er zijn QR-codes. Ik maakte plannen vorig jaar, en ik werd ziek met het coronavirus. Ik had geen Nieuwjaar. Daarom raad ik nu helemaal niets. Het belangrijkste is dat iedereen levend en wel is. Terugkerend naar de ziekte, die ik erg leed, kan ik zeggen dat ik herstellende was voor een lange tijd, eigenlijk een jaar. Maar ik voel me nu al beter. – De directeur vertelde het. – En ook al die post-eivormige toestanden … degenen die ernstig ziek waren zullen me begrijpen. Daarom begin ik nu langzaam weer te oefenen, en het is erg belangrijk voor mij dat sport in mijn leven is. Waar, artsen zelf weten niet wat mogelijk is en wat niet na het coronavirus. Er is geen goede behandeling voor post-eivormige aandoeningen. Je zegt gewoon dat je pijn hebt. Wees daarom gezond en laat je vaccineren.”

Door de restauratie kon Artem actief betrokken raken bij het werk. “Ik ben het afronden van een foto over de grote Sovjet bokser Valery Popenchenko, ze deden het voor een zeer lange tijd met alle gevolgen: met pandemie├źn en ga zo maar door. Ik hoop dat het publiek komt, iedereen wordt inge├źnt tegen covid. Ik zou graag willen dat de gangen vol zijn, dit is belangrijk voor mij”, vatte Michalkov samen.

Categories:

Leave a Comment