Posted on: januari 4, 2022 Posted by: set Comments: 0

Celeste Barber ster in nieuwe Netflix komische dramaserie ‘Wellmania’

Australische komiek en mediapersoonlijkheid Celeste Barber zal de hoofdrol in een nieuwe Netflix komische dramaserie, Wellmania.

De serie is gebaseerd op Brigid Delaney ‘ s roman Wellmania: Misadventures in the Search for Wellness, en naast het spelen van de hoofdrol, Barber zal ook dienen als uitvoerend producent op de show.

De serie volgt Barber als Liv, die gediagnosticeerd wordt met een grote gezondheidscrisis en haar leven reviseert in een poging om haar gezondheid te herstellen.

“Celeste belichaamt precies wat Netflix ANZ streeft – vonk wereldwijde liefde voor onze typisch Australische en grappige zelf,” zei Que Minh Luu, Netflix ‘ s Director of Content in Australië en Nieuw-Zeeland.

“De zoektocht naar wellness en betekenis is een fundamenteel menselijke drijfveer, en in een post-pandemische wereld draagt deze zoektocht voor ons meer gewicht dan ooit. Om een artiest met Celeste ‘ s warmte en komisch talent ons te begeleiden door de extremen, triomfen en openbaringen van zelfverbetering en begrip is een absolute genot, en een waarvan we weten dat onze leden zullen houden.”

Barber is het meest recent het best bekend om haar Instagram account, waar ze post parodieën van beroemdheden en heeft meer dan 8 miljoen volgers. Barber heeft echter een geschiedenis van acteerrollen en verscheen als de paramedicus Bree Matthews in de TV-show All Saints.

“Ik ben zo enthousiast over dit project, het hele team is geweldig,” zei Barber. “We hebben er een tijdje aan gewerkt en ik heb er hard aan gewerkt om iedereen erover te vertellen. Ik voel me aangetrokken tot projecten die draaien rond interessante, dynamische en complexe vrouwelijke hoofdpersonages en dat is precies wat Wellmania is. Ik ben opgewonden om met Netflix te werken en dit Australische verhaal te vertellen aan een internationaal publiek, en om ook uitvoerend producent te zijn zodat ik mensen de baas kan spelen.”

Categories:

Leave a Comment