Posted on: december 11, 2021 Posted by: set Comments: 0

DE BRUIDEGOM LARISA KOPENKINA VOND EEN VROUW

De ex-vrouw van zangeres Prokhor Chaliapin Larisa Kopenkina zou eind oktober trouwen met deputy Vasili Raikin. Echter, de beroemdheid besloten om de bruiloft uit te stellen, en, zoals bleek, voor een goede reden.

Volgens Kopenkina is Vasili ‘ s echte achternaam Spasenkov. Maar de beroemdheid wist dit niet, omdat ze de documenten van de man niet eerder had gezien. Hij zei dat hij ze kwijt was, maar het echtpaar diende documenten in bij de burgerlijke stand.

Raikin werd ook vastgehouden voor de verkoop van verboden stoffen, Er werden strafzaken tegen hem geopend. Bovendien staat de man op de zwarte lijst van sommige banken.

Larisa merkte op dat ze geschokt was door het nieuws dat Vasily een andere familie heeft. Op dit moment is de man getrouwd met een andere vrouw. “We hebben ons aangemeld bij de burgerlijke stand, en nu kom ik erachter dat hij een vrouw heeft!”- zei de ex-vrouw van Chaliapin in de uitzending van Andrej Malakhov ‘ s programma.

Raikin zelf benadrukte dat hij van Kopenkina houdt, en de stempel in het paspoort betekent niets voor hem. “Er is een scheidingsaanvraag ingediend. Mij werd beloofd dat tegen de tijd dat ik een bruiloft had met Lara, het huwelijk zou worden ontbonden. Ik woon al jaren niet meer bij mijn vrouw, Ik heb het lang geleden uitgemaakt. Mijn advocaten doen dit … en al het andere is een valstrik. Ze graven onder me.”de man concludeerde.

Categories:

Leave a Comment