Posted on: april 2, 2022 Posted by: set Comments: 0

DE GEUR VAN TEDERHEID: HOE PARFUM TE KIEZEN EN TE DRAGEN IN HET VOORJAAR

Wanneer de koude zich terugtrekt en de sneeuw smelt, wil ik echt veranderingen in mijn leven laten: stuur zware donsjacks en warme truien naar een verre kast, onthoud delicate jurken, maak flirterige make-up en kies natuurlijk een nieuw parfum dat perfect klinkt in het voorjaar.

Als je voor de geur gaat, kun je verdwalen in de overvloed aan flesjes en flessen, dus je moet van tevoren beslissen naar welke samenstelling je op zoek bent.

Parfumeurs adviseren om aandacht te besteden aan eau de toilette in het voorjaar, geuren gelabeld Eai de parfum en Parfum in het seizoen van de eerste hitte kunnen lijken te geconcentreerd en verzadigd, conflict met de tederheid van de eerste bladeren en de frisheid van de April wind.

In het voorjaar is het vooral belangrijk dat de geur niet te opdringerig, benauwd, omhullend is. Dergelijke composities zijn goed voor de winter: ze warm als een zachte trui, maar in de eerste warme maanden van het jaar lijken ze niet op hun plaats. Besteed aandacht aan parfums die de omringende natuur weerspiegelen. Heldere tonen van groen gras, druppels, eerste bloemen zullen de vrouwelijke lente look aanvullen.

Floral monoaromats zijn uitgegroeid tot een echte trend in de afgelopen jaren, parfumeurs bieden eau de toilette met de geur van tulp, iris, Jasmijn, Pioenroos. Ze zijn goed, zowel individueel als in een unieke cocktail die naar uw smaak kan worden gemengd. Lichte bloemstukken doen geen moeite en veroorzaken geen hoofdpijn, ze kunnen zowel op kantoor als op een datum worden gedragen: waar je ook gaat, overal wordt een zachte, romantische sfeer gecreëerd.

Een andere goede optie voor de lente parfum is groene geuren. Ze staan altijd apart in de lijnen van de populaire merken, omdat hun geluid lijkt ongewoon voor velen, te fris of rechttoe rechtaan. Parfums met een heldere “groene” noot kunnen je doen denken aan gemaaid gras, een blad dat tussen je vingers is gestampt, wilde bloemen na regen. Er is geen coquetry in dergelijke geuren, maar ze geven een gevoel van zuiverheid, lichtheid. Het belangrijkste is dat het parfum natuurlijk klinkt, geen chemische noten, anders dreigt het snel opdringerig te worden.

Wanneer u een nieuwe compositie probeert, sluit dan uw ogen en luister naar de sensaties: lijkt het u dat er een veld rond hangt of wandelt u door een regenachtig bos? Zo ja, dan klinkt de geur natuurlijk.

De aquatische parfums die een paar jaar geleden verschenen zijn vooral relevant in het voorjaar: in deze composities worden tonen van ozon, zeebries of waterige vruchten — meloen, watermeloen, druiven duidelijk gevoeld. Deze geuren zijn verfrissend, ze klinken geweldig in de ochtend, geven vrolijkheid, helpen wakker te worden en gedachten op te roepen over de komende vakantie aan Zee.

Hoe parfum te dragen in het voorjaar

Met het begin van warmte brengen we meer tijd buiten door, zodat de aroma ‘ s van de huid sneller verdampen. Bovendien voorkomt de constante beweging van warmte naar koelte dat de samenstelling zich ontvouwt zoals het bedoeld was.

Om de duurzaamheid van toiletwater te verlengen en de piramide te behouden, verlaat u de gebruikelijke toepassing van parfum op de pols, achter het oor en op het decollete-gebied. In plaats daarvan, maak een licht spoor dat het volume van de geur zal onthullen: spray op de haargroei zone op de nek, nogmaals op de halsholte, en neem de fles een beetje verder en maak een wolk van parfum op het haar.

Deze methode helpt het parfum geleidelijk te openen, klinkt zacht voor de huid, maar omhult met een trein die geen irritatie bij anderen veroorzaakt. Kort voordat u naar buiten gaat, kunt u de samenstelling aanbrengen op een sjaal of jaskraag, ze zullen de geur veel langer behouden.

Categories:

Leave a Comment