Posted on: december 11, 2021 Posted by: set Comments: 0

ECHTE INTIMITEIT: 5 MANIEREN OM EEN RELATIE STERKER TE MAKEN

Het is niet alleen seks die helpt om intimiteit met een partner te bereiken. Regelmatig aanzetten tot hartstocht garandeert geen vriendschap en respect, zonder welke een harmonieuze vereniging onmogelijk is. Praktiserend psycholoog Yulia Nikas gedeeld met WMJ.ru 5 belangrijke stappen voor het vinden van een waar begrip tussen geliefden.

1. Vertrouwen. Het belangrijkste is om niet bang te zijn om kwetsbaar te lijken. In een vertrouwensrelatie kunt en moet je je ervaringen en angsten delen. Als uw partner bereid is naar u te luisteren en naar u te luisteren, zal hij de Unie aanzienlijk versterken.

2. Geloof en steun. Eerlijke en open gesprekken over je verlangens, Waarden en doelen zijn de beste manier om een verbinding te versterken die oorspronkelijk gebaseerd was op seks. Als u echter voortdurend de rol van een criticus kiest, zal uw partner zich nooit veilig voelen in een relatie, dus het is beter om hem te ondersteunen.

3. Veel plezier samen. Hoe vaker jullie met elkaar lachen, hoe meer sympathie en oprechte uitdrukking van liefde er in jullie leven zal zijn. Het maakt niet uit hoeveel jaar je getrouwd bent geweest en of je kinderen hebt — regel rustdagen vanaf volwassenheid, rotzooien, plezier hebben en wees gewoon jezelf.

4. Gewone hobby ‘ s. Doelen en dingen voor twee brengen ons altijd dichter bij elkaar en motiveren ons om samen verder te gaan. Daarom, zelfs als de hobby van uw man u niet “vangt”, toont u interesse in hem en probeert u zijn emoties te delen. En het zal nog beter zijn om een hobby voor twee te vinden.

5. Oprechte gesprekken. Het maakt niet uit waar het over gaat, het is belangrijk om goed te luisteren en de ervaringen en emoties van anderen met respect te behandelen. Respecteer de kenmerken van de partner. En als je echt geïnteresseerd bent in hen, zul je beginnen met het ontdekken van de persoon naast je van een nieuwe kant over en weer.

Categories:

Leave a Comment