Posted on: december 11, 2021 Posted by: set Comments: 0

EMIN AGALAROV GAF TOE HOEVEEL HIJ INVESTEERDE IN ZIJN PROMOTIE

Zanger en zakenman Emin Agalarov vertelde hoeveel hij investeerde in zijn promotie. De kunstenaar deelde dit in een interview met de publicatie “Arguments and Facts”.

Agalarov zei dat hij minder investeerde in zijn promotie dan in andere beroemdheden. “Misschien voor alle jaren-een miljoen dollar. Over het algemeen kan een kunstenaar vanaf nul worden gemaakt voor 20-40 miljoen roebel. Dit is geld dat sommige van onze Sterren soms besteden aan het opnemen van een video, ” de zanger zei.

Emin benadrukte ook dat hij zelfstandig bezig was met zijn eigen productie. “Jezelf promoten is een dubieuze bezigheid. In dit geval heb je voortdurend een intern conflict met jezelf. Ik investeerde, in feite, alleen in het materiaal: songwriting, opname, en concert activiteit werd winstgevend zeer snel,” de kunstenaar zei.

Agalarov promootte ook artiesten als Morgenstern, Slava Merlow, Jony en anderen. “Het label verdeelde de muziek van deze artiesten. Er zijn veel Azerbeidzjaanse artiesten, omdat het management van het label Azerbeidzjaanse roots heeft. We kwamen in de trend door de uitvinding van een nieuw genre van “waterpijp rap”, die verscheen dankzij onze inspanningen en inspanningen, vooral mijn zakenpartner Bakhtiar Aliyev,” concludeerde de zakenman.

Categories:

Leave a Comment