Posted on: december 11, 2021 Posted by: set Comments: 0

GEWOONTES DIE VOORKOMEN DAT JE HET BESTE ORGASME IN JE LEVEN KRIJGT

Het is niet gebruikelijk om hardop over een vrouwelijk orgasme te praten, alleen onder de beste vrienden die nuttig advies kunnen geven als er iets gebeurt. Het probleem is dat advies niet altijd werkt, want elke vrouw is uniek. Elke tweede vrouw klaagt over het onvermogen om dit orgasme te krijgen, in de overtuiging dat er iets mis is met haar, omdat haar situatie anders is dan die waarover haar vriend haar vertelde. We besloten om uit te zoeken welke gewoonten kunnen leiden tot intieme problemen door onze eigen schuld.

Je staat een man toe wat je niet leuk vindt.

Het comfort van beide partners in bed is een voorwaarde voor uitstekende seks en een heldere climax. Maar soms is een vrouw zo gretig om haar zielsverwant te behagen dat ze mee gaat met de verlangens van haar partner, zelfs als het aanbod van een seksueel experiment niet bij haar past. Orgasme met psychologische benauwdheid of fysiek ongemak is uit den boze.

Wisselt u vaak van partner

Natuurlijk zijn er vrouwen die een ongelooflijke buzz vangen van de constante verandering van partners, en toch is het grootste deel van de mooie helft op zoek naar relatieve stabiliteit, omdat gehechtheid aan een persoon meer ontspanning biedt en daarom waarschijnlijker dat een vrouw een piek zal bereiken. De ervaring met een nieuwe partner is altijd spannend, wat betekent dat je je geen zorgen moet maken als je voor het eerst met een nieuwe man in bed ligt en er niets voor je is uitgewerkt. Misschien moet je gewoon vertragen en niet streven om zo snel mogelijk in bed te liggen.

Maak je je zorgen over het uiterlijk

Angst is niet de beste metgezel voor kwaliteit seks. Veel vrouwen streven er zo hard naar om er perfect uit te zien dat het intieme proces zelf vervaagt naar de achtergrond. Het is niet nodig om de intimiteit abrupt te onderbreken als de partner het licht aanzette of dicht bij je gezicht was, wat je als onvolmaakt beschouwt. Een man in een seksuele lont maakt het niet uit hoeveel nieuwe rimpels je in de ochtend hebt geteld. Leer jezelf op het juiste moment” los te laten”.

Categories:

Leave a Comment