Posted on: december 11, 2021 Posted by: set Comments: 0

GROOT WORDT VAN EEN AFSTAND GEZIEN: WIE HEEFT DE PANDEMIE NIEUWE KANSEN GEGEVEN OM

Het is misschien niet mogelijk om het hele idee te evalueren van wat er nu met ons is gebeurd. Eén ding is duidelijk: deze jaren hebben de basis gelegd voor wereldwijde veranderingen.

Onderwijs en gezondheidszorg hebben de belangrijkste veranderingen ondergaan. Het blijkt dat om het graniet van de wetenschap te knagen, het niet nodig is om aan een bepaalde plaats gebonden te zijn. Stel je voor dat we in ons leven gemiddeld vijftien jaar aan een school of universiteit gebonden zijn. We zitten gewoon op één plek, omdat we ergens studeren: onszelf of onze kinderen. Nu kun je overal zijn en tegelijkertijd kennis krijgen. Cool, naar mijn mening. Ik denk dat dit onderwerp een voortzetting en uitbreiding zal hebben.

Hetzelfde kan worden gezegd over het werk van bedrijven tijdens de crisis, velen zijn bijna volledig overgestapt op bediening op afstand. We lieten ons toe om specialisten van verre aan te trekken, ongeacht de territoriale kenmerken, zonder traumatische bewegingen voor het hele gezin. Veel bedrijven hebben het onderhoud van kantoren opgegeven of hun kosten aanzienlijk verlaagd.

Vanuit het standpunt van de evolutie zijn dit zeer nuttige stappen. Stel je voor dat miljoenen mensen zitten in verstopte dozen van ’s morgens tot’ s avonds, ze zijn niet in de natuur geweest voor maanden. Waar de kracht en energie te krijgen om te leven. Als iemand met het verdiende kapitaal in de eerste plaats voor medicijnen en artsen gaat— is het meer een bestaan. Dit alles is heel onnatuurlijk, en de planeet zelf kwam ons te hulp en dreef ons in een hoek. Het virus is onzichtbaar en almachtig – je wilt het niet, maar je moet veranderen.

Laten we verder gaan: in het persoonlijke leven voor de Pandemie was iedereen bezig met zijn eigen bedrijf, er was zoveel bewegingsvrijheid. En opeens zaten we tegenover elkaar en moesten we in elkaars ogen kijken. Weet je hoe moeilijk het is om gewoon in de ogen van een andere persoon te kijken en niet weg te kijken? De meesters in deze business zijn kinderen en dieren.

Oké, om eerlijk te zijn, de meest verschrikkelijke test voor velen was om alleen met zichzelf te zijn, zonder externe rekwisieten die eenzaamheid bedekten.

Als ik de persoonlijke crises van deze twee jaar bekijk, Kan ik dat in feite vaststellen… er is niets nieuws gebeurd in de geschiedenis. Gewoon, zoals het vaak gebeurde in momenten van ernstige beproevingen, was de mensheid Verdeeld in twee kampen: pessimisten en optimisten. De namen zijn zeer voorwaardelijk-ze zijn nodig om de essentie te beschrijven. De eerste zijn op zoek naar een vangst en een reden voor lijden in alles, de tweede zijn op zoek naar nieuwe kansen voor groei en ontwikkeling.

In deze kleine oorlog — dat is wat ik een pandemie noem, omdat het, net als een echte oorlog, de mensheid vereiste om te mobiliseren en de gebruikelijke manier van leven significant te veranderen — kon je achter alarmisten aangaan, of je kon stoppen, rondkijken en nieuwe kansen zien.

Weet je, in een oorlog wordt de opperbevelhebber zelden in het heetst van de vijandelijkheden gegooid, hij heeft een overzicht nodig, een blik van veraf-dit is de enige manier om militaire operaties effectief te beheren. Blijf opperbevelhebber in je leven.

Categories:

Leave a Comment