Posted on: december 11, 2021 Posted by: set Comments: 0

IN HUN PLAATS: KUNSTENAARS DIE OP HET PODIUM KWAMEN VAN SPORT

Veel sterren begrijpen vanaf hun kindertijd wat ze hun hele leven willen doen en hard werken voordat ze de top bereiken. Maar iemand heeft niet zoveel geluk om op jonge leeftijd te beslissen over een roeping. Het gebeurt ook dat een persoon een volledig tegenovergestelde activiteit kiest, maar toch komt het tot het feit dat hij totaal verschillende dingen wil doen. Dit is wat er gebeurde met de deelnemers van ons materiaal, die het grootste deel van hun leven aan sport wijdden, maar nu kennen we hen als invloedrijke vertegenwoordigers van de Russische showbusiness.

Laysan Utyasheva

Het is waarschijnlijk geen geheim dat de populaire tv-presentator is een meester van de sport in ritmische gymnastiek. In het arsenaal van de ster cups en medailles van de grootste kampioenschappen van het land en de wereld. Het leek erop dat de sportcarrière goed ging, bijna alle toppen werden overwonnen en dat zal altijd zo blijven. Maar het leven nam een onverwachte wending: Utyasheva onderging voortdurend ernstige pijn tijdens de training, waardoor ze zich moest wenden tot specialisten die Laysan direct vertelden over het naderende einde van haar sportcarrière. Het waren de gevolgen van de blessures die de atleet gedurende haar carrière kreeg. Helaas moest het meisje de sport verlaten, maar vandaag schittert Utyasheva op een heel ander gebied-in de showbusiness. Laysan verloor veel na het beëindigen van haar sportcarrière, maar het lijkt erop dat ze nog meer gewonnen.

Anna Semenovitsj

De ex-solist van de groep “Briljant” in het verleden is een serieuze atleet. Zelfs als kind was de toekomstige zangeres gepassioneerd over een ongelooflijk mooie sport, waaraan ze het grootste deel van haar jeugd gaf. In kunstschaatsen maakte het meisje grote vooruitgang, gedurende enkele decennia slaagde ze erin om vele prestigieuze sportprijzen te ontvangen, daarnaast ontving Semenovich de titel van meester van de sport. Maar zoals vaak gebeurt, een ernstige blessure doorgestreept de hele volgende carrière. Anna moest zelf op zoek naar een nieuw veld. Atletische training, aantrekkelijkheid en muzikaal oor liet het meisje om snel een lege plaats in een populaire groep in de vroege noughties te nemen. Het is moeilijk voor te stellen dat Anna vandaag van het podium af is.

Zemfira

Momenteel heeft de kunstenaar grote erkenning ontvangen van collega ‘ s en won de harten van miljoenen mensen over het hele land, maar weinig mensen herinneren zich dat in de vroege jaren 90 de ster was de aanvoerder van de junior Russische nationale basketbalteam. Het meisje was een ongelooflijk veelbelovende atleet, volgens de coach, had hij niet ontmoet dergelijke talenten in zijn hele carrière. Maar Zemfira was niet van plan om te blijven in de sport voor een lange tijd, de voorkeur aan muziek, die haar altijd aangetrokken meer dan een basketbal.

Categories:

Leave a Comment