Posted on: december 11, 2021 Posted by: set Comments: 0

KLAVA COCA: “IK VOND ALLES IN JE ZOALS OP AVITO”

Populaire zangeres Klava Coca werkt samen met de beroemdste reclamesite in Rusland. Als onderdeel van een gezamenlijk project met Avito Delivery schreef de artiest zelf een lied, Dit is haar eerste ervaring in het creëren van een compositie voor het merk: “ik ben erg blij dat ik deel kan uitmaken van zo’ n groot project en herinner mensen er nogmaals aan dat het niet uitmaakt welke leegte we in onze ziel hebben, het belangrijkste is om onszelf te kunnen behagen!”

Volgens de plot creëert Klava een feestelijke sfeer om zich heen door bestellingen te doen met Avito Delivery. Om de maximale creatieve vibe te vangen, koopt de artiest een Muziekcolumn, een drumstel en een veelkleurige lamp op de website. Er is zelfs een opblaasbare flamingo in de cursus. De “spijker” van de clip was een lama, maar al levend, niet opblaasbaar. Er is veel dansen, plezier en ongelooflijke positiviteit in de video.

Vertegenwoordigers van het bedrijf merkte op dat het werken met de ster inspirerend was, de video herinnert ons er nogmaals aan dat Nieuwjaarsvakanties komen, wat betekent dat het tijd is om cadeaus voor familie en vrienden te kiezen. En waar anders om de coolste en meest ongewone geschenken te bestellen, zo niet op Avito?

Categories:

Leave a Comment