Posted on: januari 10, 2022 Posted by: set Comments: 0

Komiek Russell Brand slams Australië ‘ s “angstaanjagende” covid maatregelen

Britse komiek Russell Brand heeft zijn steun gegooid achter” freedom fighter “demonstranten in Melbourne in een nieuwe rant over Australië’ s “angstaanjagende” covid maatregelen.

Brand citeerde een artikel van de Grayzone die quarantainevoorzieningen “internment camps” gelabeld en zei dat hij “stond met Australiërs” die hebben geprotesteerd lockdown regels en vaccin mandaten.

‘Ik veronderstel dat het argument is dat het coronavirus zo dodelijk is, zo dodelijk, elke maatregel die nodig is om menselijk leven te beschermen moet worden genomen,’ zei hij.

“Sommige mensen zouden betwisten dat brengt op de voorgrond Vraag over vrijheid, potentiële hypocrisie waar we niet zo bezorgd over zijn op andere gebieden, en van de kwalitatieve aspecten van het leven.”

De komiek zei dat het belangrijk was om dingen te zien door de “lens van de menselijke vrijheid en democratie,” erkennen dat de regelgeving gehandhaafd gedurende de pandemie waren ” verdeeldheid.”

Hij betoogde dat als de begrippen ” vrijheid en democratie “terzijde worden geschoven, er zeker een” verjaringstermijn ” moet zijn over hoe lang de verordeningen zouden duren, hoe ver ze gaan, en of ze onder andere kunnen worden ingetrokken.

“Dit zijn allemaal vragen die ik zou willen zien openlijk besproken in een open democratie,” Brand zei.

“Niet omdat ik een bepaalde mening, of een bepaalde uitkomst in gedachten heb, maar omdat ik er sterk van overtuigd ben dat echte democratie conversatie kan en moet omvatten, en volkomen afhankelijk is van de consensus van de geregeerden.”

Hij richtte zich ook op de politie in Melbourne die demonstranten met oproerspullen en pepperspray aanpakte.

‘Als je niet kunt protesteren tegen iets wat suggereert dat?’zei hij.

Dit is niet de eerste keer dat Brand het opneemt tegen covid wetgever.

Hij veroorzaakte een opschudding zo onlangs in September, toen hij tips deelde over hoe mensen veiligheidsmaatregelen konden vermijden om zijn stand-up comedy tour in het Verenigd Koninkrijk bij te wonen.

Dit was in schril contrast met zijn reactie aan het begin van de pandemie, toen hij een uitverkocht optreden in Perth annuleerde omdat een vrouw met het virus onlangs op dezelfde locatie was.

“We moeten de SHOW van vanavond in #PERTH helaas annuleren omdat er een bevestigd geval van CORONAVIRUS is geweest bij iemand die een recente show heeft bijgewoond en ik ben niet blij met risico’ s voor mij of voor een van jullie,” twitterde hij op dat moment.

Categories:

Leave a Comment