Posted on: december 27, 2021 Posted by: set Comments: 0

NATASHA KOROLEVA GAAT HAAR ZOON VOORSTELLEN AAN HAAR ONWETTIGE DOCHTER

Zangeres Natasha Koroleva gaf onlangs toe dat ze een paar jaar geleden haar ei aan een vriendin gaf. Nu woont de biologische dochter van de kunstenaar in Amerika. De beroemdheid merkte op dat haar man en 19-jarige zoon Arkhip positief reageerden op haar onwettige kind.

“Daar is familie voor, om te begrijpen en lief te hebben. Mijn beslissing is genomen. Dit is immers een goede zaak: een nieuw persoon en een ander lid van onze familie zijn geboren. Ja, misschien met een niet-triviale methode, maar het leven is nu niet-triviale, high-tech, dus de geboorte van nieuwe mensen is soms ongebruikelijk. Thuis accepteerde iedereen het normaal, er waren geen scènes. Arkhip was heel blij: “Cool! Nu heb ik een zus.””- zei de koningin in een interview met de publicatie Teleprogramma.pro .

De jongeman heeft zijn zus al gezien via een videolink, en zal haar binnenkort ontmoeten. “Ik denk dat we in de nabije toekomst zullen vliegen om kennis te maken! Zodra we tijd en gelegenheid hebben om te vliegen en in Amerika te blijven. Laten we elkaar ontmoeten en elkaar persoonlijk leren kennen. We kennen elkaar online, we zien elkaar en communiceren regelmatig”, zei Natasha.

De zangeres voegde er ook aan toe dat ze niet voor Arkhip gaat zorgen en vindt dat de jongeman al in zijn eentje zijn brood moet verdienen. “Ik ben een van die ouders die geloven dat elk kind alles zelf moet verdienen. Dan zal hij het leren waarderen. Dit is correcter. En toen alles op een presenteerblaadje werd gebracht-het is totaal anders, Ik ben er tegen, ” concludeerde de ster.

Categories:

Leave a Comment