Posted on: december 11, 2021 Posted by: set Comments: 0

NUDISTEN AAN BOORD EN VLIEGEN NAAR NERGENS: DE MEEST ONGEWONE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ DIENSTEN

Voor de meeste passagiers is het belangrijk om van het ene punt naar het andere te gaan, en bij voorkeur zo snel mogelijk. Veel luchtvaartmaatschappijen bieden echter zulke ongewone diensten aan dat de vlucht nog lang zal worden herinnerd. We hebben besloten om te praten over deze diensten, in het geval u in het bijzonder geïnteresseerd bent in iets.

Nudisten aan boord

Een van de Duitse luchtvaartmaatschappijen is niet bang voor veroordeling en sluit geen compromissen. Speciaal voor nudisten heeft het bedrijf aparte vluchten toegewezen. Het is impliciet dat u zich tijdens de vlucht veilig kunt uitkleden en er geen boete voor krijgt. De bemanning zelf houdt zich aan de regels en blijft in vorm, wat niet gezegd kan worden over de passagiers. Daarom is het raadzaam om zorgvuldig te bestuderen aanvullende diensten, beslissen om een ticket te kopen voor een vlucht van deze specifieke vervoerder, anders kunt u een cultuur schok te krijgen.

En waar gaan we heen?

En opnieuw bevinden we ons in Duitsland. Ze weten zeker veel over onderhoudend service hier. Een andere Duitse luchtvaartmaatschappij biedt een vlucht aan… naar nergens. Precies. De passagier weet niet tot het laatst welke kant de piloot op rent. In ieder geval zijn passagiers verplicht om het doel van de reis aan te geven, en zij zullen hiermee beginnen bij het kiezen van een richting.

Een buitengewone bemanning

De Vietnamese luchtvaartmaatschappij biedt passagiers een ongewone service-een vlucht waarbij alle stewardessen in bikini ‘ s zullen zijn. Daarnaast zal de bemanning de passagiers vermaken met opruiende Hawaïaanse dansen aan boord. Het is vermeldenswaard dat een dergelijke vlucht de moeite waard is om van tevoren te kopen, omdat er een ongelooflijk aantal mensen zijn die zo ‘ n niet-banale vlucht willen maken.

Categories:

Leave a Comment