Posted on: december 20, 2021 Posted by: set Comments: 0

PROKHOR CHALIAPIN KOCHT EEN AUTO VOOR 15 MILJOEN ROEBEL

Zanger Prokhor Chaliapin trouwde in Augustus met de Canadese miljonair Tatiana Davis. Eind September overleed echter een vrouw aan een coronavirusinfectie na een maand vechten tegen een ernstige ziekte.

Onlangs klaagde Chaliapin dat hij bijna geen bestaansmiddelen had, maar nu heeft de kunstenaar een foto met een luxe auto gepubliceerd op zijn persoonlijke blog op Instagram. “Laten we gaan, mooie meid, voor een ritje, ik heb gewacht op je voor een lange tijd!”(hier en verder worden de spelling en interpunctie van de auteurs bewaard-CA. WomanHit.ru), – de zanger verklaard.

Prokhor kocht een Duitse buitenlandse auto voor 15 miljoen roebel. Ook werd bekend dat de kunstenaar een nieuw voertuig kocht met het geld van zijn overleden vrouw.

Sommige fans waren blij voor Chaliapin, terwijl anderen hem veroordeelden. “Een door verdriet getroffen weduwnaar”, “ik ben mijn vrouw al vergeten”, “het bed is nog niet afgekoeld, en ik ga al schoonheden rollen”, “ik Wrong de auto uit van een andere grootmoeder,” zijn abonnees bekritiseerde de zanger.

Categories:

Leave a Comment