Posted on: december 16, 2021 Posted by: set Comments: 0

SERGEY BUREN VERTELD WAAROM BEROEMDHEDEN VERBERGEN HUN ORIËNTATIE

Criticus Sergei buren zei dat Russische kunstenaars niet willen hun seksuele geaardheid bekend te maken uit angst voor het verliezen van het publiek. De man vertelde hierover in een interview voor de YouTube-show ” Alyona, damn.”

“Iedereen maakt een legende over zichzelf. Dankzij het Internet worden onwerkelijke verhalen uitgevonden. Het doel is om te populariseren, zodat mensen over je praten, je op een andere manier leren kennen. Ze maken geen cuming-outs omdat hun publiek overwegend vrouwelijk is: Meisjes, Meisjes, vrouwen,” zei buren. De criticus merkte ook op dat ze 75% van het publiek van sterren uitmaken.

Sergey voegde eraan toe dat de situatie in het buitenland het tegenovergestelde is – Beroemdheden maken cuming-outs om nieuwe luisteraars aan te trekken. Volgens buren zijn slechts een paar van dergelijke gevallen bekend in de binnenlandse showbusiness.

Sergey benadrukte ook dat hij, nadat hij publiekelijk zijn onconventionele seksuele geaardheid had toegegeven, geen haat of woede jegens zichzelf voelde. “De ouders reageerden heel rustig omdat ze het geraden hadden. In onze familie was het niet gebruikelijk om te praten over seks, over intiem leven, huwelijk. Nooit in mijn leven, noch moeder noch vader op welke leeftijd vroeg me de vraag ” Wanneer ga je trouwen?”, “Waarom ga je niet trouwen?””,- concludeerde de criticus.

Categories:

Leave a Comment