Posted on: december 22, 2021 Posted by: set Comments: 0

SOSO PAVLIASHVILI DEELDE ZIJN HERINNERINGEN AAN EEN MOEILIJKE PERIODE VAN HET LEVEN: “IK HAD NIET KUNNEN ZIJN”

Zanger Soso Pavliashvili heeft een paar jaar geleden een ongeluk gehad. De kunstenaar raakte ernstig gewond. Al snel werd de man geconfronteerd met afwijzing van de gevolgen van een ongeval — hij ontwikkelde epilepsie.

Zeven jaar lang leed Soso aan aanvallen. “Het voelde alsof ik al aan het overlijden was. Niets hielp. Ik zeg dit met dankbaarheid. Omdat God me van veel dingen wegnam. Het waren de jaren ‘ 90, gekke tijden. Ik kon niet zijn, “de zanger toegegeven op de YouTube-show “Muzloft”.

Pavliasjvili merkte op dat zijn geliefde Irina Patlakh hem hielp omgaan met moeilijkheden. “Ik weet niet welke vrouw bij mij zou blijven, want ik woonde in een aantal Chroesjtsjov, er waren geen concerten. Ik was, op zijn zachtst gezegd, mollig, liep met een stok. Maar hij klaagde niet, hij doodde alles in zichzelf en dat is het. Het belangrijkste voor mij was Levan (de zoon uit het eerste huwelijk-CA. WomanHit.ru ) om wat centen te sturen zodat ze daar niet verhongeren,” zei de kunstenaar.

Na de geboorte van zijn dochter Elizabeth, volgens Soso, had hij alle ernstige symptomen. “Het is alsof er helemaal niets gebeurd is. Het is allemaal weg. God gaf me een lied in een droom een paar maanden later, die me populariteit bracht,” concludeerde de man.

Categories:

Leave a Comment