Posted on: april 2, 2022 Posted by: set Comments: 0

VROEGER WAS HET BETER: WIE VAN DE STERREN HAD ER GEEN BAAT BIJ OM AF TE VALLEN

Het lijkt erop dat elke ster streeft naar een droomfiguur, en zonder gewicht te verliezen is het zelden mogelijk. En toch, na een bepaald aantal kilo ‘ s te hebben laten vallen, zien de sterren er niet uit als zichzelf, en veel fans zijn het erover eens dat “vóór” beter was. We besloten om kunstenaars aan te tonen aan wie gewichtsverlies op geen enkele manier ten goede kwam.

Alessandra Ambrosio

Het Braziliaanse supermodel is erin geslaagd om te werken met de grootste mode-en cosmeticamerken in de wereld, niemand heeft ooit klachten gehad over haar figuur, en het model zelf heeft nooit geklaagd over extra kilo ‘ s. Echter, na de bevalling, Alessandra was zo bang van het verkrijgen van gewicht dat ze nam het handhaven van haar figuur te hard. Hierdoor kon het model niet alleen terugkeren naar zijn vorige vorm, maar ook, zoals bleek, te veel vallen. Fans begonnen te vermoeden dat de STAR ‘ s haggard uiterlijk werd veroorzaakt door een soort van ziekte, die Ambrosio zelf ontkende. En inderdaad, na een paar maanden bewonderden de volgelingen hun idool opnieuw, kijkend naar de nieuwe foto ‘ s van de ster, en het ding is dat het model, samen met een specialist, in staat was om haar dieet en de hoeveelheid fysieke activiteit aan te passen, een beetje gewicht te krijgen en haar ideale figuur terug te krijgen.

Angelina Jolie

In de late jaren ’90 en tot in het midden van de jaren’ 90 werd Angelina terecht beschouwd als de mooiste vrouw in de wereld cinema. Haar gelaatstrekken en figuur waren zo dicht mogelijk bij het ideaal. Op een gegeven moment, na een reeks persoonlijke schokken, veranderingen begonnen te gebeuren in Jolie ‘ s uiterlijk-ze verloor snel gewicht en al snel opgehouden te lijken op haar voormalige zelf. Natuurlijk, de gezondheidsproblemen van de actrice ook beïnvloed, maar de extra stress in verband met de breuk met Pitt niet kracht toevoegen aan de ster. Vandaag, Angelina ziet er minder verwaand, maar nog steeds de actrice is nog steeds verre van absoluut gezond, hoewel Jolie doet haar best om de status van een van de mooiste vrouwen in de wereld te behouden.

Emilia Clarke

Aan het begin van haar carrière, Emilia had nogal bochtige vormen, terwijl het niet kan worden gezegd dat de ster leed aan overgewicht. Integendeel, de kunstenaar was trots op haar vrouwelijke silhouet. Een paar jaar geleden besloot de ster haar imago te veranderen en haar figuur iets aan te scherpen. Niet alle fans van de ster waren tevreden met het resultaat — iemand geloofde serieus dat Clarke gezondheidsproblemen had. In werkelijkheid, de ster is zeer waarschijnlijk gewoon een eerbetoon aan Mode en trends voor elegantie, hoewel er niet te ontkennen dat” zachtheid ” past bij haar veel meer.

Categories:

Leave a Comment