Posted on: december 11, 2021 Posted by: set Comments: 0

WAAROM ONTMOETEN MANNEN ELKAAR STEEDS MINDER OP OPENBARE PLAATSEN

Elke vrouw weet dat een man in de meeste gevallen neemt het initiatief bij dating, maar is dit wat er in werkelijkheid gebeurt? Volgens de statistieken geven moderne mannen de voorkeur aan relaties met vrouwen die ze al kennen, bijvoorbeeld als een man al bekend is met een vrouw op het werk. Maar waarom is het zo eng voor de sterkere seks om de eerste stap te zetten op straat of in een andere openbare plaats? We probeerden het uit te zoeken.

De angst voor afwijzing blijkt sterker te zijn

Hoe dapper een man ook is om indruk te maken op een vrouw, in zijn hart is hij ongelooflijk bang dat als reactie op wat hij denkt dat een mooie verkering is, een vrouw zal weigeren. Niet elke man is klaar om het feit te accepteren dat Voor een vrouw hij onaantrekkelijk is. Op straat is het het makkelijkst voor een vrouw om te weigeren dating en een man weet dit, en geeft daarom de voorkeur aan geen risico ‘ s te nemen.

De man is bang dat je het ermee eens bent.

Vreemd genoeg kan een man ook bang zijn door de potentiƫle toestemming van een vrouw om contacten te geven voor verdere communicatie. Soms heeft een man een heel plan uitgewerkt voor een super-effectieve kennismaking, maar hij heeft nog niet besloten wat te doen. Het blijkt dat een vrouw wacht op een telefoontje, en een man aan de andere kant van de stad weet gewoon niet hoe te handelen en wat te zeggen. Als gevolg hiervan wordt geen kennis gemaakt, in de regel beginnen mannen zichzelf de schuld te geven voor wat er gebeurd is, vanwege een dergelijke negatieve ervaring in het verleden, kan de angst ontstaan dat deze keer niets zal uitwerken, wat betekent dat het niet de moeite waard is om tijd te verspillen aan dating op straat.

Wat als je begint te lachen

Meisjes gaan heel vaak “jagen” in paren of in het gezelschap van dezelfde gratis vriendinnen. Er is niets verwonderlijks in het feit dat een man die zich op uw weg in trotse eenzaamheid zal nooit benaderen u, zelfs als hij vond je erg leuk. Belachelijk gemaakt worden door vrouwen, zelfs vreemden, is een enorme angst voor de sterke helft. Aarzel daarom niet om het initiatief te nemen als je een aardige jongeman ziet die het natuurlijk niet erg vindt om kennis te maken, maar bang is om niet door de menigte van je vrienden te breken.

Categories:

Leave a Comment