Posted on: januari 13, 2022 Posted by: set Comments: 0

We eten allemaal appels op de verkeerde manier volgens een TikTok strip.

Hoe eet je een appel? Waarschijnlijk door in het midden van het fruit te bijten, Ja? Nou, dat is de verkeerde manier om het te doen, volgens een TikTok strip.

LA-gebaseerde komiek Matt Mayerle (@mattydovidz) deelde een TikTok clip met zijn innovatieve manier van het eten van een appel, en het is vrij gewaagd.

In plaats van te bijten in het midden van de appel direct, Mayerle pleit voor het eten van het vanaf de basis en werken naar boven, die hij schat dat je krijgt om meer van het fruit te eten.

“Hier is een gemiddelde en behulpzame leven hack om u te helpen geld te besparen op appels, want elke keer als je er een eet, gooi je een derde van het weg,” zegt hij. “Wat je verwijst naar de kern bestaat eigenlijk niet, het is dezelfde consistentie als de rest van de appel.”

Mayerle eet de appel, schudt de zaden uit zodra hij ze bereikt, en gaat verder op zijn weg. “Misschien verspil je nu niet zoveel geld aan appels. Nu je het Weet, besluit Mayerle.

De reactie op zijn methode van het eten van een appel was begrijpelijk gemengd. Sommige traditionalisten wezen erop dat de textuur rond het zaaddeel veel moeilijker is. “Je hebt het mis de kern is structureel anders er zijn zaden lucht pockets voor zaden sommige keren en de omgeving is meestal stevig als de steel,” zei een TikTok gebruiker.

“Het drong tot me door dat als ik een appel in zijn geheel eet, ik de ‘kern’ verlaat, maar als ik hem snijd, dan kies ik gewoon de zaden. dus ja, dit is waar!”zei een andere gebruiker in backing Mayerle.

Hier is de kicker: het eten van veel appels kan giftig zijn omdat de zaden amygdalin bevatten, een stof die cyanamide vrijmaakt wanneer het in contact komt met uw spijsverteringsenzymen. Dus elke keer meer van het fruit eten is misschien niet het verstandigste idee. Doe je gewoon en eet het zoals je wilt!

Voor meer informatie over dit onderwerp, Volg The Comedians Observer of the Food & Drink Observer.

Categories:

Leave a Comment