Posted on: december 11, 2021 Posted by: set Comments: 0

WE HADDEN HET ZELF NIET VERWACHT: WELKE VAN DE STERREN STREEFDE NIET NAAR POPULARITEIT

Veel mensen dromen ervan rijk en beroemd te worden, maar het gebeurt ook dat populariteit wordt bereikt door mensen die er niet eens naar streven. Bovendien zijn er een heleboel topartiesten onder de “willekeurige” sterren, maar wie precies, zullen we u vertellen over dit.

Pamela Anderson

De actrice had nooit gedacht dat ze zo ‘ n populair en invloedrijk persoon zou worden. Als een jong meisje, de toekomstige ster probeerde haar hand op modelleren en probeerde een carrière op te bouwen als een fitness trainer. Op een dag kreeg Anderson een lucratief aanbod — om reclame te maken voor een bekend bierproductiebedrijf. Pamela ging akkoord en ontving een merch met het merklogo. Trouwens, al in haar vroege jeugd had het meisje ongelooflijk aantrekkelijke vormen, zodat T-shirts en onthullende T-shirts met het bedrijfslogo de nodige aandacht trokken. In deze vorm ging Anderson naar een sportwedstrijd, waar de cameraman de camera verplaatste naar de buste van Anderson met het logo op het T-shirt. Het publiek reageerde ongelooflijk actief op de enorme buste van Anderson op het grote stadionscherm. De volgende dag verdronk het meisje letterlijk in telefoontjes van vertegenwoordigers van mannentijdschriften, die de star trek van de toekomstige ster van de “redders van Malibu”begonnen.

Natalie Portman

Portman ‘ s ster lichtte op in zijn kindertijd. Iedereen herinnert zich het charmante meisje uit de film “Leon”, omdat het deze film was die het startpunt werd van Natalie ‘ s acteercarrière. Tegelijkertijd streefden de ouders van little Portman er helemaal niet naar om hun dochter beroemd te maken — het meisje werd niet meegenomen naar audities en agenten werden niet betrapt om de portefeuille van haar kind over te dragen, zoals ouders met grote plannen voor hun kind vaak doen. Natalie was pizza aan het eten op straat, waar een model scout haar zag. Het meisje weigerde echter het aanbod om in een reclamecampagne te verschijnen. Als Portman de weg zou effenen in creativiteit, was het alleen in de bioscoop, waar ze de agent over informeerde. Dezelfde agent stelde voor dat Natalie ‘ s ouders het meisje meenemen naar de casting van de film “Leon”, waarna de hele wereld begon te praten over de getalenteerde baby en dat blijft doen tot op de dag van vandaag.

Danny Trejo

De acteur met een ongelooflijk gedenkwaardige verschijning ging door een harde school van het leven, die vanaf jonge leeftijd in criminele kringen is gevallen. Trejo bracht vrij veel tijd door in de gevangenis, maar na een termijn achter de tralies, besloot hij verslavingen te bestrijden door zijn energie over te schakelen op sport. Danny werd een uitstekende bokser, en onderging ook een revalidatieprogramma om terug te keren naar het normale leven na gevangenschap en misbruik van verboden stoffen. Het was tijdens deze moeilijke periode dat Trejo een man ontmoette die hem naar de set van Andrei Konchalovsky bracht, waar Trejo de acteurs een klap moest geven. Konchalovsky hield van Danny ‘ s type en bood hem een kleine rol aan in de film. Vanaf dat moment, Trejo begon te worden uitgenodigd voor andere films, tot op heden, Trejo heeft starred in een groot aantal films, en zij aan zij met beroemde acteurs en niet minder invloedrijke regisseurs.

Categories:

Leave a Comment